Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Xiamen Shanny Dress Industrial Co., Ltd.
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Αριθμός Υπαλλήλων:
>100 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ 500000 - US$ 1000000
Ιδρύθηκε Έτος:
2014
Εξαγωγή pc:
90% - 100%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Περιγραφή Εταιρείας
Η βιομηχανική Co. φορεμάτων Shanny Xiamen, ΕΠΕ βρίσκεται σε Xiamen, Κίνα. Η επιχείρησή μας είναι ένας από τους επαγγελματικότερους κατασκευαστές των γαμήλιων φορεμάτων και των φορεμάτων βραδιού. Τα εργοστάσιά μας έχουν περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας σε αυτήν την βιομηχανία. Σήμερα, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα που ειδικεύεται στο σχέδιο, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία. Έχουμε τους πελάτες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, το UK, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.

Τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου του γάμου ντύνουν και όλα τα είδη επίσημων φορεμάτων, που εξισώνουν τα φορέματα, τα φορέματα κόμματος, τα φορέματα παράνυμφων, τα φορέματα της νυφικής μητέρας, τα φορέματα κοριτσιών λουλουδιών, κ.λπ. Χρησιμοποιούμε το σατέν πρώτης θέσης, charmeuse, το ύφασμα σιφόν, taffeta, της Georgette, organza, του Tulle και δαντελλών.

Έχουμε το λειτουργικό DPT 7. Είναι DPT Ε&Α, που κατασκευάζει το DPT. QC DPT, DPT αγορών. DPT διοίκησης. DPT χρηματοδότησης. Και DPT πωλήσεων. Έχουμε κοντά στην περιοχή εργοστασίων 300 υπαλλήλων και 3000 τετραγωνικών μέτρων. Η μηνιαία ικανότητα παραγωγής μας μπορεί να είναι μέχρι τα φορέματα βραδιού γαμήλιων φορεμάτων 2000PCS και 10000PCS. Υποστηριγμένος από το δημιουργικό σχέδιο, τον προηγμένο εξοπλισμό και την ισχυρή ικανότητα παραγωγής. Χρηστή και σταθερή ποιότητα και άριστη διοίκηση.

Δεχόμαστε το cOem και την υπηρεσία ODM. Ψάχνουμε επίσης τους πράκτορες για τα σχέδιά μας, εάν θα επιθυμούσατε να είστε ο πράκτοράς μας, pls αίσθηση ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με για την επικοινωνία λεπτομέρειας. Tks.

Ο πολιτισμός μας είναι ότι η ειλικρινής συνεργασία, φιλική σχέση, αμοιβαία εμπιστοσύνη, πλήρης υποστήριξη είναι η βάση της επιτυχίας μας, υψηλός - το ποιοτικό προϊόν, τέλεια υπηρεσία, σκεπτόμενος περισσότερο για τους πελάτες, που ικανοποιούν τις πιό πρόσφατες ανάγκες της αγοράς είναι το κλειδί για να τελειοποιήσει την ανάπτυξη φορεμάτων.

Περιμένουμε τα νέα καλά και επαγγελματικά επιχειρησιακά parters να κάνουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με μας. Είμαστε εδώ, πού είμαστε εσείς; Το Pls αισθάνεται ελεύθερο να μας έρθει σε επαφή με και να μας στείλει μας ερευνά και επισκέπτεται. Σας ευχαριστούμε
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-592-8809060
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής